Σας καλωσορίζουμε στην 5η έκδοση του αγώνα μας

Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στο Amorgos Diving Centre στην Αιγιάλη:

  • Πέμπτη 28/4 10-12 π.μ. και 3-6 μμ
  • Παρασκευή 29/4 8-10 πμ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή ΝΟΣΗΣΗΣ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ PCR (72 ωρών) Ή RAPID TEST (48 ωρών).

Η χρήση μάσκας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στις εκκινήσεις των αγώνων (μπορείτε να την πετάξετε σε κάδο που θα διατίθεται λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση), και ως διοργάνωση, συστήνουμε ένθερμα την πραγματοποίηση σελφ-τεστ από αθλητές και συνοδούς, για την ασφάλεια όλων μας.

Μένουμε ασφαλείς, κρατάμε αποστάσεις, απολαμβάνουμε τον αγώνα, απολαμβάνουμε το νησί!
Καλό αγώνα σε όλους!

Τεχνική Περιγραφή αγώνα Nikouria Spike

Το διήμερο ξεκινάει με τον αγώνα στο νησάκι της Νικουριάς (η μετάβαση γίνεται με καΐκι). Είναι ένας καθαρά ψυχαγωγικός αγώνας αλλά μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα και φέρει την ονομασία “Spike”. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα θα ξεκινήσουν την ανάβαση τους από το επίπεδο της θάλασσας και με κατεύθυνση μία απο τις κορυφές της νησίδας Νικουριά. Αφού φτάσουν στο σημείο “Checkpoint” θα λάβουν από υπεύθυνο της διοργάνωσης ειδική σφραγίδα και θα ξεκινήσουν την κάθοδο τους πάλι μέχρι το σημείο του τερματισμού.

Ο αγώνας “Spike” δεν έχει σηματοδοτημένη διαδρομή και οι αθλητές θα πρέπει μόνοι τους να βρουν τρόπο να φτάσουν στο ενδεδειγμένο “checkpoint”!

Οι αθλητές που θα τρέξουν την διαδρομή “Nikouria Spike” , οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους συμμετοχής, τους κανόνες ασφάλειας που ορίζει ο Διοργανωτής και να ακολουθούν τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή.

** Στον απαραίτητο εξοπλισμό των αθλητών συμπεριλαμβάνεται η ψηλή κάλτσα. Προαιρετικός εξοπλισμός τα μπατόν.

*** Spike ή Κατάκτηση Κορυφής (σε περίπτωση καιρικών συνθηκών που δεν επιτρέπουν την μετάβαση στην νησίδα Νικουριά, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει την διαδρομή σε δευτερεύουσα τοποθεσία)

Έναρξη/Τέλος: Αφετηρία και τερματισμός η παραλία της νησίδας Νικουριά.

Ωρα έναρξης: 1ης εκκίνησης: 11.00 – εκκινήσεις θα γίνονται ανά 15′