Σύντομα θα έρθουν νέες πληροφορίες συμμετοχής για τον αγώνα 10-11/5 2024

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως 26 Απριλίου 2024

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Παρασκευή 10 Μαΐου και Σάββατο 11 Μαΐου 2024
Επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να τρέξετε και δηλώστε με ακρίβεια τα στοιχεία σας. Η συμμετοχή σας είναι έγκυρη μόνο μετά την έγκαιρη καταβολή του τιμήματος συμμετοχής, ανάλογα με την απόσταση που έχετε επιλέξει.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Στον παιδικό αγώνα όλα τα παιδιά μέχρι και 12 ετών. Στους υπόλοιπους αγώνες, αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και άνω (έτος γέννησης έως 2002). Αθλητές ηλικίας 12 έως 18 ετών έχουν δικαίωμα συμμετοχής εφόσον προσκομίσουν γραπτή άδεια από τους γονείς/κηδεμόνες τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
• Δωρεάν τον παιδικό αγώνα Loza kids Race
• 22€ για το συνδυαστικό πακέτο spike + 7,5km
• 27€ για το συνδυαστικό πακέτο spike + 19km

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Προνομιακές τιμές για αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή ανά άτομο είναι:
Αγώνας spike + 7,5 km: 10% από 10 άτομα και πάνω
Αγώνας spike + 19 km: 10% από 10 άτομα και πάνω

Για να ισχύσει η ομαδική εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα στην κατηγορία Ομαδικές Εγγραφές. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ως το 26 Απριλίου 2024. Διεξαγωγή Παρασκευή 10 Μαΐου και Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Οι εγγραφές διακρίνονται σε:α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και των παραστατικών του εκπτωτικού πακέτου (φοιτητικό πάσο/ κάρτα ανεργίας/ μαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα) εφόσον έχει επιλεχθεί, καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου, οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

β. Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή αγωνίσματος. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 10% στο σύνολο των εγγραφών. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από τον αρχηγό, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

Όσον αφορά τις ομαδικές συμμετοχές των σχολείων θα πρέπει ο αρχηγός της ομάδας να προσκομίσει την κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών-τριών με επίσημο έγγραφο του σχολείου, συνοδευόμενη από τις υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεμόνων.

Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπέυθυνη επικοινωνίας, την κ. Ιωάννα Συνοδινού 6936772505.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αντίτιμο συμμετοχής βασικού πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

* Το εκπτωτικό πακέτο αφορά στους άνεργους, φοιτητές, μαθητές, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή αποστείλουν το εν ισχύ αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητας τους με fax ή με email, αμέσως μετά την εγγραφή τους.

Το φοιτητικό αντίτιμο ισχύει για φοιτητές που δεν έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους.

** Η δωρεάν συμμετοχή των μαθητών γίνεται μόνο μέσω ομαδικής δήλωσης του σχολείου τους, συνοδευόμενη από τις δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων τους και μόνο για το αγώνισμα των 7,5 χλμ.

Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Αγωνιστικό πακέτο
Επιθυμία μας είναι να σας προσφέρουμε ένα αγωνιστικό πακέτο αντάξιο της θέρμης και της φιλοξενίας του νησιού μας! 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣα. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: Δέσποινα Γιαννακοπούλου

ΙΒAN: GR1001711530006153145161382

ΚΩΔ. SWIFT/BIC: PIRBGRAA

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως και μόνο μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτό.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗΣε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣSpike: στην γραμμή εκκίνησης/τερματισμού

19 χλμ: πέντε σταθμοί ανεφοδιασμού στο 3ο, 6ο, 10ο, 14ο και 17ο χλμ

7,5 χλμ: δύο σταθμοί ανεφοδιασμού στο 2,5 και στο 6ο χλμ

Στον Τερματισμό: σε όλους τους δρομείς θα διατίθενται νερό, χυμός, μπανάνα.

Ιατρική υποστήριξη θα υπάρχει στην αφετηρία, στον τερματισμό